Uw erfenis te regelen

Het opstellen van een testament is iets wat veel mensen voor zich uit schuiven. Toch is het verstandig om even stil te staan bij wat er gebeurt na uw overlijden. De wet heeft een aantal zaken standaard voor u geregeld, maar soms sluiten die regelingen niet aan op uw persoonlijke situatie. In dat geval is het verstandig om nu alvast te besluiten hoe uw inboedel verdeeld zal worden en iemand aan te wijzen om uw nalatenschap af te wikkelen. Zo voorkomt u conflicten tussen uw dierbaren na uw overlijden.

U kunt bij ons terecht voor een advies dat helemaal is afgestemd op uw persoonlijk wensen. Niet alleen stellen wij uw testament voor u op, maar we adviseren u ook over de consequenties van uw keuzes. Zo kunt u bijvoorbeeld voorkomen dat uw dierbaren meer erfbelasting moeten betalen dan nodig is. Of dat uw kinderen in het geval van een echtscheiding hun erfenis met een ex-partner moeten te delen. En wilt u iets nalaten aan een goed doel, uw kerk of uw favoriete voetbalclub? Wij informeren u graag over de voordelen.

Notarispraktijk Wolthuis is u graag van dienst bij het opstellen van een testament op maat. Voor een vrijblijvende offerte kunt u gebruikmaken van ons contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen via: 0345-615641.