Te gaan trouwen of een partnerschap te registreren

Een huwelijksaanzoek is misschien wel het meest romantische moment in uw leven. Het laatste waar u mee bezig bent is waarschijnlijk wel de juridische kant van deze grote verbintenis. Toch is het verstandig om huwelijkse voorwaarden te overwegen. Niet alleen voor het geval uw huwelijk eindigt in een scheiding, maar bijvoorbeeld ook als u ondernemer bent – zo is uw partner goed beschermd tegen eventuele financiële risico's die u met uw bedrijf loopt.

Wij helpen u graag met het opstellen van huwelijkse voorwaarden die precies aansluiten bij uw situatie. Bent u niet van plan te trouwen, maar om een partnerschap bij de gemeente te registreren? Dan kan het verstandig zijn om te kiezen voor partnerschapsvoorwaarden. Ook daarmee kunt u uw partner en uzelf beschermen tegen de financiële consequenties van eventuele minder goede tijden.

Notarispraktijk Wolthuis is u graag van dienst bij het opstellen van huwelijkse voorwaarden of een geregistreerd partnerschap. Voor een vrijblijvende offerte kunt u gebruikmaken van ons contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen via: 0345-615641.