Een vereniging of stichting op te richten

Stichting
Als u zich bezighoudt met goede doelen en maatschappelijk belangwekkende kwesties, dan kan het zin hebben een stichting op te richten. Met een stichting komt u voor meer subsidies in aanmerking en is het gemakkelijker om fondsen te werven, omdat uw donateurs zeker weten dat hun geld goed terechtkomt. U kunt bij ons terecht om een stichting te laten oprichten. Wij helpen u bovendien graag met het opstellen of moderniseren van uw statuten. Zo heeft u de beste basis om uw idealen te realiseren.

Vereniging
Of u nu een voetbalvereniging wilt starten of al jaren een wandelclub heeft en nu eindelijk eens de statuten wilt updaten, u kunt terecht bij Notarispraktijk Wolthuis. Wij richten uw vereniging op en helpen u bij het vormgeven of moderniseren van uw statuten. Door de statuten van de vereniging bij een notaris vast te leggen regelt u dat u als bestuurslid niet persoonlijk aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele ongevallen en juridische kwesties binnen uw vereniging. Op die manier weten al uw leden waar ze aan toe zijn en blijft uw hobby leuk!

Notarispraktijk Wolthuis is u graag van dienst bij de oprichting van uw stichting of vereniging. Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u gebruikmaken van ons contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen via: 0345-615641.