Een BV OP TE RICHTEN

Een eigen bedrijf is voor veel mensen een grote droom. Het ondernemerschap brengt echter niet alleen veel vrijheid maar ook grote risico’s met zich mee. Om privéaansprakelijkheid voor uw bedrijf te voorkomen is het verstandig om een BV op te richten. Zo kunt u zichzelf beschermen tegen een eventueel persoonlijk faillissement en kunt u duidelijke afspraken maken met een eventuele zakenpartner.

U kunt bij ons terecht voor alle praktische zaken en advies over de oprichting van uw BV. We stellen niet alleen de akte voor u op, maar helpen u bovendien bij het opstellen of wijzigen van uw statuten, leveren de aandelen in de BV, verzorgen de oprichting van een stichting administratie kantoor (STAK). Bij al deze zaken zorgen wij ook dat het contact met de bank en de Kamer van Koophandel namens u gevoerd wordt.

Notarispraktijk Wolthuis is u graag van dienst bij het opzetten van uw bv. Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u gebruikmaken van ons contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen via: 0345-615641.